Foto

C A R O L I N E  Interieurontwerp.

ik stel mij graag aan u voor, mijn naam is Caroline Sollet, 35 jaar, interieurstylist en de drijvende kracht achter C A R O L I N E Interieurontwerp.     

Behalve het maken van interieurontwerpen voor de klanten die direct bij mij terecht komen ben ik tegelijk ook de huisstylist van Di Alma.
Daarom dé aangewezen specialist voor u, die u helpt met uw interieurontwerp met u meedenkt én uw interieur wensen uitvoert en realiseert samen met een team van zeer ervaren vakmensen.

Interieur advies

C A R O L I N E Interieurontwerp en Di Alma staan samen voor kwaliteit, een rijke sfeer in huis en een eerlijk en gedegen advies.
We adviseren u alleen de mooiste merken authentieke krijt- en kalkverven, gordijnstoffen en wandbekleding waar we zelf ook van overtuigd zijn.
Zoals, Pure & Original, Carte Colori, Painting the Past, Designers Guild, Osborne & Little, Arte Wallcovering, L’Authentique, Zoffany.

Maatwerk

Of het nu gaat om meubels, woonaccessoires, verlichting, materiaal en kleuradvies, raambekleding, vloeren, keukens, badkamers, verbouwingen, renovaties of zelfs complete maatwerk interieurs;
Met mijn passie en jarenlange ervaring op het gebied van styling en interieurontwerp help ik u graag met het maken van de juiste keuzes.

Samen met Di Alma, dé expert op het gebied van kwalitatief hoogwaardige verf, behang en stoffering, voorzie ik u dan ook graag van een uitgebreid interieuradvies op maat.