TierlanTijn Lighting

TierLanTijn Lighting lampen Collectie 

De TierLanTijn lampen  collectie wordt in eigen huis ontworpen en kenmerkt zich het best als robuust en tijdloos met een ambachtelijke landelijke uitstraling.
De lampen van TierLanTijn Lighting  zijn herkenbaar door het gebruik van hout, staal en koper en de kappen gemaakt van linnen stoffen.

 

Tierlantijn werkt met een team van vakmensen die met aandacht voor detail de lampen in elkaar zetten om uiteindelijk een kwalitatief goed product af te leveren.

Schilder- en patineertechniek

De door TierLanTijn ontwikkelde verftechnieken geven de lampen een geheel eigen en uniek karakter.

Eerst wordt een grondlaag aangebracht en vervolgens worden de lampen handmatig geschilderd of gepatineerd.

Tierlantijn heeft een grote collectie kruiklampen die volgens een eigen specifiek procedé worden behandeld. Het is een arbeidsintensief proces waarbij meerdere lagen worden aangebracht om het gewenste resultaat te behalen.

Er is een ruime keuze aan lampenkappen, die in verschillende maten en vormen geleverd kunnen worden. Gekozen kan worden uit een uitgebreid scala van ruige linnen stoffen in warme kleuren..

Bij een groot deel van de hanglampen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende kappen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan eenzelfde hanglamp stalen, koperen of linnen kappen te hangen waarmee je je eigen unieke lamp creëert.

Heb je vragen overde TierlanTijn lampen collectie? Bel 072 5641672


Direct TierLanTijn Online bestellen >

    27-09-2017 15:19     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.