Designers Guild Behang collectie Zardozi

Designers Guild Behang Collectie Zardozi

Ook de ontwerpers van team Designers Guild hebben niet stil gezeten.
In deze geweldige Zardozi behang collectie vind je verschillende patronen geïnspireerd op de natuur. 

In heldere kleuren maar ook in mooie subtiele naturels. Verder bestaat de collectie ook uit stoere grafische patronen met een zachte metallic afwerking. De behangen zijn trouwens perfect te combineren met de stoffen. 
Daar is natuurlijk goed over nagedacht maar ik wil je er graag op attenderen dat je met een paar kleine grepen je interieur een hele andere look & feel kunt geven. Hoe leuk is dat? 

Ok, we gaan weer even verder om de vertellen wat je in de Zardozi collectie kunt tegen komen... 

Designers Guild Behang Brahmi  

Met deze wallpaper creëer je direct een botanische sfeer. Mooi groot blad in vijf verschillende kleuren. De behangrollen zijn 10 meter lang en 70 cm breed.

Designers Guild behang Zardozi

Het behang in een honingraat motief is gedrukt op een licht metallic ondergrond. Daardoor verandert het behang een beetje van tint afhankelijk van het licht wat er invalt. De ene keer is het wat lichter en dan weer donkerder. De belijning van het patroon lijkt gestikt op het behang. Dit patroon past goed in een modern strak interieur en is perfect te combineren met de uni’s of florals.  

Designers Guild behang Kappazuri

Een verfijnd grafisch behangontwerp met golvende en metalen lineaire streepjes met in elkaar grijpende hoeken. Leverbaar in een cool kleurenpalet van zes eigentijdse tinten. De rollengte is 10 meter en de breedte is 52 cm. Behang Kappazuri komt ook goed tot zijn recht in een modern of landelijk klassiek interieur.

Designers Guild behang Tulsi

Laat de verschillende blaadjes maar vallen...Tulsi is een vrolijk patroon van getekend blad in zachte tinten.

Nieuwsgierig geworden?
Al deze patronen staan natuurlijk al online en in de winkel liggen de behangboeken zodat je goed de kwaliteit kunt zien en  voelen.
iedere vrijdag en zaterdag zijn wij open van 10.00 tot 17.30.
Neem voor een advies wat foto's of een plattegrond mee en dan zorgen wij voor koffie en een goed advies.

 

 

  Cheyenne     29-09-2018 07:52     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.