" />" />
Designers-Guild

Designers Guild Behang 

Designers Guild behang

Tricia Guild startte in 1970 met Designers Guild. Ruim veertig jaar later is Ondertussen is het een veelomvattend lifestyle merk. Designers Guild blinkt uit in het combineren van prachtige en altijd verrassende kleurcombinaties in bijzondere prints. 

Designers Guild behang Uni patronen

Vaak denk je bij Designers Guild behang direct aan drukke dessins en heldere kleuren maar niets is minder waar. In de Parchments collectie vind je mooie rustige uni’s. Met een uitstraling van fijne kiezels,  geweven textiel in subtiele naturel tinten of zachte pastels zijn deze uni’s goed te combineren met de geometrische, retro of bloempatronen. In onze winkel in Alkmaar hebben wij alle Parchment behangboeken liggen en op grote stalen kun je goed de kwaliteit zien en voelen.

Designers Guild behang Florals

Bloempatronen in een groot scala aan variaties en schitterende kleuren. De ontwerpers schilderen prachtige bloempatronen die vervolgens geprint worden op het behangpapier.
In iedere collectie komen de bloempatronen terug. De dessins zijn zowel in een stoer modern interieur toe te passen als in een landelijk klassiek interieur. Florals vind je o.a. in de volgende behangboeken: Caprifoglio,Tulipa,Stellata,Savine,Zardozi.

Designers Guild Geometrics

De Geometrics zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze patronen doen het goed in een modern, retro interieur en  ook weer leverbaar in een groot scala aan kleuren. Je vind de populairste patronen in een boek bij elkaar; Geometrics.

Di Alma, Mient 31 Alkmaar - +31 (0) 6 54295522 info@dialma.nl

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Alle krijt- en kalkverf bestellingen Online en via Whats app worden direct verwerkt en dezelfde werkdag verzonden.

Actuele voorraad opvragen en/of direct bestellen?
Producten afhalen fysieke winkel?

Whats App: 0654.295.522