" />
Designers-Guild

Designers Guild Verf, Behang en Stoffen.


Alle leveringen vanuit de UK lopen bij bij de douane wegens Brexit enorme vertragingen op.
Wij kunnen daarom helaas niet tijdig leveren!

Designers Guild verf

Designers Guild staat bekent om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en daar is de verf collectie geen uitzondering op.
De DG verven worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en bevat de benodigde ingredienten om tot een schitterende zuivere kleur te komen.
Alle verfsoorten van Designers Guild Paint zijn ecovriendelijke en op waterbasis. 

Designers Guild behang

Tricia Guild startte in 1970 met Designers Guild. Ruim veertig jaar later is Ondertussen is het een veelomvattend lifestyle merk. Designers Guild blinkt uit in het combineren van prachtige en altijd verrassende kleurcombinaties in bijzondere prints. 

Designers Guild behang Uni patronen

Vaak denk je bij Designers Guild behang direct aan drukke dessins en heldere kleuren maar niets is minder waar. In de Parchments collectie vind je mooie rustige uni’s. Met een uitstraling van fijne kiezels,  geweven textiel in subtiele naturel tinten of zachte pastels zijn deze uni’s goed te combineren met de geometrische, retro of bloempatronen. In onze winkel in Alkmaar hebben wij alle Parchment behangboeken liggen en op grote stalen kun je goed de kwaliteit zien en voelen.

Designers Guild behang Florals

Bloempatronen in een groot scala aan variaties en schitterende kleuren. De ontwerpers schilderen prachtige bloempatronen die vervolgens geprint worden op het behangpapier.
In iedere collectie komen de bloempatronen terug. De dessins zijn zowel in een stoer modern interieur toe te passen als in een landelijk klassiek interieur. Florals vind je o.a. in de volgende behangboeken: Caprifoglio,Tulipa,Stellata,Savine,Zardozi.

Designers Guild Geometrics

De Geometrics zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze patronen doen het goed in een modern, retro interieur en  ook weer leverbaar in een groot scala aan kleuren. Je vind de populairste patronen in een boek bij elkaar; Geometrics.

Designers guild Stoffen

De Designers Guild  collectie interieurstoffen omvat naast een uitgebreide basiscollectie ‘Essentials’ ook bijzondere stoffen van velvet, satijn, katoen en stoere linnens.
Bijzondere prints of  een stof met een sleetse uitstraling bij Designers Guild Fabrics zul je zeker slagen voor een mooie gordijn stof of stof om je meubel te laten herstofferen.
Designers Guild meubelstoffen zijn ook geschikt voor het maken voor kussens en spreien. 

Di Alma, Mient 31 Alkmaar - +31 (0) 72 5641672 info@dialma.nl

 Let op: Kleuren op je scherm, in advertenties, op Instagram, Pinterest, FB etc..  wijken altijd af van de werkelijkheid!
Raadpleeg daarom altijd eerst de handgechilderde kleurkaart (en) zodat je de juiste kleur kunt bepalen.