Brera Moda, stoere linnens! Kleur is een zeer krachtig element bij het kiezen van je interieur. het kan je humeur veranderen, hoe groot of klein een kamer aanvoelt, hoe de kamer zelf aanvoelt, bijvoorbeeld licht en luchtig of gezellig.

Probeer daarom bij het maken van je kleurselectie heel zorgvuldig na te denken over wat je wilt in die bepaalde kamer of ruimte, hoe wil je dat het niet alleen voor jezelf voelt, maar ook voor gasten en andere leden van je familie.
Als je een favoriete kleur of kleuren hebt, kunnen wij je helpen met het samenstellen van een kleurenpallet waar je lang plezier van zult hebben.

Het is natuurlijk ook veel belangrijker dat je je op je gemak voelt en een gevoel van plezier krijgt van de geselecteerde kleuren dan puur voor iets te kiezen omdat het "in" is.
Om te beginnen kun je al een verzameling voorwerpen en meubels hebben in de kamer die je wilt of moet houden en deze zullen je startpunt bepalen, zowel in kleur als in stijl.
Als je helemaal opnieuw begint, kan dit heel spannend maar ook een beetje beangstigend zijn, omdat de keuzes voor kleur, stijl en ontwerp onbeperkt zijn!
Probeer een item te vinden waar je echt van houdt, een stoel, een stof, een foto, en maak dit tot het startpunt van je moodbord en daarna voor de rest van het kleurenpallet.


 Behalve onze ruime collectie krijt- en kalkverven met wel meer dan 500 verschillende tinten werken we ook graag met de stoere linnens:  Brera Moda van Designers Guild.
 Prachtige sleetse pasteltinten maar ook zachte natureltinten zitten in deze uitgebreide stoffencollectie.
Je kunt de Brera Moda gebruiken voor het maken van gordijnen, blinds, kussens maar ook voor het herstofferen van je favoriete meubel.
Vanaf vandaag kun je de Brera Moda Linnen van Designers Guild ook per meter snel en gemakkelijk online bestellen.
Wil je graag eerst een sample ontvangen? Neem dan even contact met ons op want wij helpen je graag verder aan een droominterieur!

Klik hier voor de Designers Guild Brera Moda Stoffencollectie >

 
    01-03-2018 10:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.