Arte behangcollectie Insolence en Artisan

Arte behang Insolence en Artisan


De zomer is voorbij en de herfst staat alweer voor de deur. We genieten nog  even van het mooie weer en bekijken ondertussen de nieuwe collecties die zijn binnen  gekomen.
Vandaag pakken we de nieuwe behang collecties van Arte erbij.
Hou je van modern, geometrisch of retro?
Dan zit je bij deze behangcollecties helemaal goed!

Arte behang Insolence

Arte behang collectie Insolence brengt je terug naar de roerige jaren 20 van de vorige eeuw.
De opkomst van de radio, bioscoop en jazz muziek. De mode is in, en voor die tijd behoorlijk uitdagend en de interieurs zijn uitbundiger dan ooit.

Fast forward naar vandaag, waar de luxueuze new palazzo stijl een onstuitbare trend is. We zien er veel typische jaren 20 elementen in terug, zij het dan in een hedendaagse vorm.
Die combinatie van new palazzo en de weelderige stijl van de jaren twintig vormt de inspiratie voor de collectie Insolence.

Arte behang collectie Artisan

Deze collectie Arte wallcovering is een ode aan hoogwaardig, artisanaal vakmanschap. De muurbekleding is gemaakt uit pure, natuurlijke materialen, van mineralen en grassen tot tropische planten. Ervaren vakmensen plisseren, weven en kleuren ze met grenzeloze passie en geduld. Zo verwerken ze deze materialen met de hand tot prachtige, unieke muurbekleding.
In abstracte motieven of in rustige uni’s, geef je bestaande interieur eens een totaal andere uitstraling met de bekleding van je wanden.
Wil je de materialen in het echt zien? Iedere vrijdag en zaterdag zijn wij open van 10.00 tot 17.30 om je al het moois te laten zien en om al je vragen te beantwoorden.
Kom gezellig langs dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

    29-09-2018 07:40     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.